Kontakta mig

Tveka inte att kontakta mig om du har några funderingar gällande fotografering, retuschering, priser eller tider. Lättast når du mig via mail även på helger och kvällar, men jag nås även via min mobil. Skulle jag inte svara så kan jag vara upptagen med ett uppdrag, men skicka mig i så fall dina kontaktuppgifter på mail så kan jag återkomma när jag har möjlighet. Även om det är ovanligt, men ibland kan det tyvärr hända att mailen inte kommer fram. Får du inte svar från mig inom en dag eller två, tveka inte att maila mig igen eller slå mig en signal istället.

Kontor och kurslokal

Mitt kontor och kurslokal ligger mitt i centrala Umeå efter gågatan mitt emot Polaren och Pyret och Burmans Musik. Adressen hit är Kungsgatan 63D (fotokurser) och 63B (kontoret). Det är här som vi träffas om det inte gäller specifikt fotograferingar i studion. Det är även här som fotokurserna anordnas och för att komma in på kontoret behöver du ringa till mig så jag kan släppa in er genom porten.

Fotostudio

Min studio ligger öst på stan på Nygatan. Det finns ingen drop-in utan den är enbart öppen via tidsbokning. I min studio finns det tillgång till sminkstation, speglar, toalett, soffgrupper, kaffe, te och förfriskningar om ni skulle bli törstiga under fotograferingen.
Studion finns tillgänglig för uthyrning halv- och heldag. Kontakta mig för mer information om priser och villkor för uthyrningen.

Du kan även direkt kontakta mig via i formuläret här nedanför.

Fotostudio öst på stan

studio
Bild från en fotografering i studion

Mina kontaktuppgifter

 070 – 229 33 57

 info@fredriklarsson.se

Kontaktformulär

Kontakta mig via kontaktformuläret här nedan. Vill du boka fotografering eller boka fotokurs kan du göra det via de separata respektive sidorna.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande