Söker du en fotograf i Umeå med omnejd?

Mitt namn är Fredrik och är en frilansande fotograf med säte i Umeå som älskar att vara kreativ och skapa unika bilder med känslor och uttryck. I kombination med fotograferingen har jag har även lång erfarenhet av bildbehandling, retuscharbete och design. Jag har lång erfarenhet av fotografering och är medlem i Svenska Fotografers Förbund och företaget har F-skattsedel. I min egna fotostudio, belägen öst på stan fotar olika typer av företagsfotografering där jag fotograferar er personal och verksamhet. Utöver det fotar jag även stockfoton som naturbilder, djur, porträtt och events i och kring Umeå. Jag gillar utmaningar och variation i mitt arbete så jag prövar gärna på lite spännande fotoideér. Hör gärna av dig om du har någon intressant idé som du vill testa på! Under sommaren fotograferar jag mestadels bröllop utomhus i och omkring Umeå!

Förutom att erbjuda möjligheten att bildbehandla och designa bilder vid egna uppdrag kan jag även hjälpa dig som har egna tagna kort att retuschera och piffa till dina existerande bilder.

All fotografering sker med professionell utrustning och leveranser sker väldigt snabbt, oftast samma dag eller dagen efteråt beroende på uppdrag.

 

Kontakta mig

Via mail når ni mig oftast dygnet runt och jag svarar väldigt snabbt på dina mail. Ni når mig även väldigt lätt på telefonen under dagtid, men svarar jag inte så kan jag vara upptagen och ute på uppdrag. Skicka mig då gärna ett mail med era kontaktuppgifter så kan jag återkomma till er även fastän klockan blivit sen. Jag är väldigt flexibel när det gäller arbetstider och fotar ofta både helger och kvällar.
Du hittar all min kontaktinformation på min kontaktsida.

 

Historia

Den 3e mars 2010 grundade jag min enskilda firma här i Umeå, men jag har fotograferat sedan sent 90-tal och jobbat meddesign och bildbehandling sedan mitten av 90-talet. Från början drev jag mitt företag vid sidan av min ordinarie heltidstjänst under namnet Fiend Studios. Namnet Fiend Studios kom från att jag alltid haft mitt smeknamn Fiend och att jag då startade en studio. Denna studion låg på Mariedal. Nu ligger min studio Öst på stan och företaget har bytt namn till Fredrik Larsson Photography AB och bolagsform till Aktiebolag . Anledningarna till namnbytet är flera, men främst att det ska bli lättare att stava, mer personligt och mer fokusera på enbart fotografering och bildbehandling. Min logotyp består av en liten planta som växer upp ur en kärna och denna symboliserar något nytt som växer och frodas. Kontakta mig för bokning och mer information. Som fotograf håller jag till större delen till kring och i Umeå, men vid förfrågan utför jag också jobb utanför Umeå med omnejd.

Fotograf i Umeå

fotograf-umea

Bild på mig som studiofotograf

Medlem i SFF

sff-sfoto

Jag är medlem i Svenska fotografers förbund