Företagsfotograf i Umeå

Jag jobbar i Umeå med omnejd som professionell fotograf åt både lokala företag såväl som frilansande åt tidningar och magasin som behöver en fotograf på plats.

En professionell profilering av företaget i form av bilder är något som inte ska underskattas. Att ha bra bilder på sin verksamhet och personal ger både besökare på webbsidan och nya såväl gamla kunder ett professionellt intryck.
Jag erbjuder olika möjliga fotograferingar av ert företag och personal för att ytterligare höja nivån och intrycket av er verksamhet.

Behöver ni frilagda bilder mot vit bakgrund kan jag lösa det antingen på plats på ert företags kontor eller i min studio. Jag kan även ta bilder med lugna naturliga bakgrunder i era lokaler eller i en utomhusmiljö.
Önskar ni lite mer kreativa bilder och bilder som sticker ut från mängden? Vad ni än söker så levererar jag både snabbt och med hög kvalité

Söker ni som tidning/magasin en fotograf som snabbt kan komplettera en artikel med bilder på en profil, miljöbilder eller andra typer av bilder så kan jag finns jag tillgänglig med kort varsel, har ett flexibelt tidsspann och levererar snabbt.

”Professionell, snabb och kunnig”

foretag-foretagsfotograf

Porträttfotografering – Företag

Behöver ni nya professionella porträttbilder till ert företag, verksamhet eller kanske till ett CV för att söka jobb? Som fotograf utgår jag från att varje person och situation är unik och älskar tanken att kunna plocka fram personligheten i bilderna. Som porträtt- och människofotograf så älskar jag att bjuda på mig själv och får även den mest ovane framför kameran att slappna utav och bjuda på sig själv. Min filosofi är att ju mer bekväm den jag fotar är, desto bättre blir bilderna!

Åt företaget

Som porträttfotograf i Umeå kan jag både fotografera er på plats med befintligt ljus, kanske på ert kontor eller ta stilrena bilder i min studio Öst på stan mot exempelvis en vit neutral bakgrund.

Åt tidningen

Jag fotograferar även ofta åt tidningar och journalister som behöver porträttbilder till ett reportage eller tidningsomslag. Hör av er till mig om ni behöver en porträttfotograf till er tidskrift. Jag är van att jobba både med lokala och landstäckande tidskrifter och tidningar och levererar mycket snabbt och professionellt.

Några exempel på företag jag fotat porträtt åt är: Rapunzel of Sweden, Vattenfall, Umeå Kommun, Umeva, Acino, Umeåguiden

eventfotograf

Eventfotografering – Företag

Har ni som företag ett event som ni vill ha dokumenterat? Kanske det är så att ni får ett celebert besök som ni vill skylta med lite extra eller har ni ett event som lockar mycket folk och som ni vill ha bra bilder på till er marknadsföring? Då har ni kommit helt rätt! Jag fotograferar ofta event åt olika företag i och omkring Umeå.
Det kan vara allt från att kungen kommer på besök, statsministern ska hålla ett tal för er verksamhet, ert företag har en konferens eller anordnar ett event för era kunder. Jag har mångårig erfarenhet av att fota olika typer av events och levererar alltid bra bilder väldigt snabbt.

Några exempel på företag jag gjort eventfotograferingar åt är: Rapunzel of Sweden, Umeva, Hotell Comfort Winn, Hembiobutiken, Umeå kommun

verksamhet

Verksamhetsfotografering – Företag

Verksamhetsfotografering åt företag. Behöver ni foton på er verksamhet? Har ni kanske arbetsmoment eller arbetsuppgifter som ni vill ha väl dokumenterade och illustrerade? Att ha bra bilder som förmedlar er verksamhet utåt är viktigt ur marknadsföringssynvinkel för det berättar vad ni är för typ av företag och förmedlar vidare det till betraktaren.
Det kan vara allt från att illustrera hur er dag ser ut på företaget, hur det är att arbeta där inför rekrytering av nya medarbetare eller att visa utåt vad ni gör och berätta mer om er verksamhet. En bild säger mer än tusen ord!

Några företag jag fotat verksamheten åt är: Umeå Kommun, Hembiobutiken, Rapunzel of Sweden, Acino, Gloss cosmetics

genreffoto

Genrefotografering – Företag

Genrefotografering och speciella bilder med känsla är en mycket speciell typ av foton. Här kan det vara en bild som ska förmedla en viss känsla, ett visst moment där inte personen i bilden är i fokus utan det är själva känslan och tanken som sätts i fokus. Dessa bilder används ibland för att beskriva abstrakta arbetsmoment, berätta om värderingar och förmedla en viss känsla kanske på en webbsida. Är du intresserad av att förmedla en viss känsla på er hemsida eller är ni i behov av att berätta om en verksamhet där porträtt och produktfoton inte kommer till sin rätt så är genrebilder ett mycket bra alternativ.

Några företag som jag fotat genrebilder åt är bland annat Umeå kommun, Umeåguiden, Hembiobutiken, Rapunzel of Sweden

Vad andra företagskunder tycker om mig som företagsfotograf

Här är lite citat från några andra av mina företagskunder om deras upplevelse om mig som företagsfotograf

Bilder från olika företagsfotograferingar

Ett litet urval av bilder från olika uppdrag som företagsfotograf, porträttfotograf, eventfotograf och genrefotograf från några av de kunder som jag jobbat tillsammans med