Katrine och Joakims bröllop i Umeå

Katrine och Joakims bröllop i Umeå

Katrine och Joakims bröllop i Umeå i somras var en dag när vi åter igen hade superfint väder! Morgonen började med att vi möttes upp utanför Hårizont i centrala Umeå där Katrine gjorde sig redo tillsammans med sina brudtärnor. Sedan begav jag mig till Hotell Aveny där killarna gjorde sig i ordning för att ta … Continue reading »
Emma och Jonas 10års-bröllop

Emma och Jonas 10års-bröllop

Emma och Jonas har varit lyckligt gifta i 10 år och kontaktade mig när de skulle anordna en stor fest för att fira detta. De skulle hålla till på fabriken men vi valde att före festligheterna började att springa iväg ut till Grubbe öst på stan för att fota lite fina bilder på dem tillsammans … Continue reading »
Fredrik och Sabrinas bröllop i Holmsund

Fredrik och Sabrinas bröllop i Holmsund

Fredrik och Sabrina gifte sig i vintras ute i Holmsund i Holmsunds kyrka nära havet. Vi hade en kall isande blåst när vi kom ut till kyrkan, men inne i kyrkan var det varmt och ombonat. Holmsunds kycka är fantastiskt fin och har ett väldigt bra ljusinsläpp. Sabrina hade en vackert rosa klänning som verkligen … Continue reading »
Marielle och Michaels bröllop i Umeå

Marielle och Michaels bröllop i Umeå

Marielle och Michaels bröllop i mellandagarna blev ett riktigt kyligt bröllop. Vinterbröllop är alltid speciella. Man har inte alltför mycket tid på sig att fota medan det är ljust ute samtidigt som kylan gör att brudparet fort fryser och får röda näsor så det gäller att vara effektiv och få till bra bilder. Denna dag … Continue reading »
Ny hemsida lanserad!

Ny hemsida lanserad!

Idag lanserar jag officiellt min nya hemsida! Sedan juli 2013 har jag jobbat på att bygga en ny hemsida. Den gamla hemsidan baserades på det öppna CMS-systemet Joomla! medan min blogg byggdes på det öppna CMS-systemet WordPress. Nackdelarna med detta märkte jag var att dels så hade jag två system att underhålla och dels så … Continue reading »
Umeå 2014 – bilder

Umeå 2014 – bilder

Inför invigningen av Umeå som Kulturhuvudstad året 2014 var jag inhyrd som officiell fotograf för Umeå 2014. Under dessa fyra dagar så blev det väldigt många bilder tagna. Jag fick uppdrag bland annat att följa med och dokumentera Umeås kultur-väven, allt som hände på stan under alla olika tillfällen, fotografera kronprinsessparet Viktoria och Daniel tillsammans … Continue reading »
Bröllopsmässa på Umestan

Bröllopsmässa på Umestan

Under SMveckan så ställde jag ut på en bröllopsmässa på Umestan här i Umeå. Det var en stor mässa med många trevliga deltagande företag som ställde ut för att visa upp sig inför framtida brudpar och eventarrangemang. För mig så var det första mässan som jag ställde ut på och jag hade förberett med dels … Continue reading »
Familjefotograferingar kring jul

Familjefotograferingar kring jul

Kring jul och nyår blir det ofta många barn och familje-fotograferingar. Här är lite bilder från en av dessa fotograferingar där Elena kom till mig för att fota lite bilder på sina barn och ge som julklapp till nära och kära. Bilderna är tagna i min studio Öst på stan här i Umeå
Ny företagsbil inköpt!

Ny företagsbil inköpt!

Nu har jag införskaffat mig en ny bil för företaget! Det var dags att uppgradera mig från den gamla VW Passat som jag tidigare ägde. Numera kör jag en ny vit VW Passat årsmodell 2012. Införskaffade denna bil häromveckan i Uppsala och nu har denna bil även fått min logotype stripead på sig både på … Continue reading »
Umeå Kommun – Multi 7

Umeå Kommun – Multi 7

Blev kontaktad av Umeå kommun för en direktupphandling. Denna gällde att fotografera olika äldre människor i olika situationer inför en folder som de producerade. Här fick jag tänka till lite och själva letandet av modeller var nog det som visade sig bli störst utmaning. Att hitta äldre modeller visade sig vara lite svårare än jag … Continue reading »