Umeå Fashion Week – Creative Lounge

Umeå Fashion Week – Creative Lounge

Det sista som jag fotade på Umeå Fashion Weeks åt tidningen var Creative Lounge modevisning på Invito. Början på kvällen började jag med att fota lite vimmel och detaljer i den nedre delen, men sen så började modevisningen på den övre våningen där det gjorts en catwalk som gick en bra sväng där uppe. Många … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Modeshow på äpplet

Umeå Fashion Week – Modeshow på äpplet

På lördagkvällen var det en modeshow på Äpplet i Folkets hus med flera olika aktörer som Headline, Rapunzel, Ingrids, H&H med flera. Där var också Big Steve from England. En väldigt kul show som var uppdelad i två akter och som delades av med en paus för mat och något att dricka. Själv så fotograferade … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Catwalk

Umeå Fashion Week – Catwalk

Nu var det ett tag sen som jag bloggade om Umeå Fashion Week, men här kommer ett gäng bilder igen från catwalken genom stan där jag stod utanför Up2-gallerian och fotograferade modellerna som gick genom staden. Tyckte lite synd om alla som gick i det soliga, men kyliga vädret. Själv frös jag rejält om händerna, … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Kungspassagen

Umeå Fashion Week – Kungspassagen

Hann även med att fotografera det gäng av modeller som gick catwalk genom Kungspassagens gallerior. Från början gick dem extremt fort så jag knappt hängde med att ta bilder på dem, men tillslut så drog dem ned lite på tempot och jag fick lite bra bilder på dem. Här är ett urval av bilderna från … Continue reading »
Umeå Fashion Week – JC

Umeå Fashion Week – JC

I år så fotograferade jag även detta år på JCs modevisning under Umeå Fashion Week. Detta år så har dem ju flytta till en ny lokal och deras visning gick detta år i deras Outlet-butik som dem satt uppe inne i gamla kungspassagen. Många trevliga plagg och ett trevligt upplägg. Josefine har gjort ett strålande … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Carizma

Umeå Fashion Week – Carizma

På torsdagen var det dags att dokumentera modevisningen på Carizma med Filippa K. Här hade dem en lång runway genom up2-gallerian med stolar sittandes på varsin sida. En rolig visning med många fina klädesplagg! Här kommer ett litet urval från denna catwalk och från butiken senare efter visningen.
Umeå Fashion Week – MVG

Umeå Fashion Week – MVG

På fredagen så var jag och dokumenterade modevisningen i MVG-gallerian. Först kl 13 på dagen där jag stod utanför SmartEyes och fotade åt båda hållen efter den långa catwalken. Detta var nytt för i år och det var det många som hade missat. Fick en del unika vinklar härifrån då de flesta andra fotografer stod … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Umemodellen

Umeå Fashion Week – Umemodellen

På onsdagen hade jag fått i uppdrag att dokumentera och fota Umemodellens modevisning To The Extreme som dem anordnade på schlagerklubben. Innan modevisningen drog igång så fanns det även en utställning med lite bilder som Umemodellens fotografer och modeller varit med i och nu visade upp. Själv hade jag några bilder med i modevisningen från … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Kii

Umeå Fashion Week – Kii

Nu är äntligen Umeå Fashion Week till ända och jag har varit och fotograferat väldigt mycket därifrån under den gångna veckan. Jag hade bland annat i uppdrag att fotografera för en nättidning så jag hann med att fota flera olika events. Kommer i olika blogginlägg att visa ett litet urval av de bilder som jag … Continue reading »