Alexander och Petra – Fitness

Alexander och Petra – Fitness

För ett år sen så fotograferade jag Petra och Alexander i en träningsinspirerad fotografering såväl som en studentinspirerad. Nu i år har de inte tagit studenten igen, men de har verkligen biffat på sig träningsmässigt. Sjukt disciplinerade och duktiga har de varit 🙂 Man blir imponerad när man ser de åtaganden som de gjort och … Continue reading »
Therese – Fitness

Therese – Fitness

Therese är en tjej som jag fotograferade tidigare i samband med en Polefitness-fotografering. Hon och jag var dock sugna på att göra fler fotograferingar och eftersom hon tränade inför en tävling så tänkte vi att vi skulle ta lite bilder inför den tävlingen. Denna tjej har en sanslöst duktigt tränad kropp! Hon, jag och en … Continue reading »
Tina – fashionträning

Tina – fashionträning

Tina är en vältränad och mycket vacker tjej som jag fotat ett par gånger. Inte bara det att hon är riktigt vältränad, hon ser också väldigt naturligt vacker ut! Här är lite bilder från den senaste fotograferingen som vi gjorde tillsammans. Dessa bilder har en liten ”fashion”-ton över sig och vi körde på lite jeansbilder … Continue reading »
Tina – workout

Tina – workout

Tina svängde förbi min studio och vi fotade lite tränings/workoutbilder. Testade lite nya ljusinställningar, blötte ned Tinas hår och tog en hel del riktigt snygga bilder vid denna session. Här syns några av dem. Det kommer att komma fler bilder på Tina! Varje gång som man fotar en vältränad person så får man själv lite … Continue reading »