Simona och Andreas Eritrianska bröllop – söndagen

Simona och Andreas Eritrianska bröllop – söndagen

På söndagen var det dags för Simona och Andreas att ha ett Eritreanskt bröllop. Simona kommer från Eritrea och nu var det dags att visa hur ett Eritreanskt giftemål går till. Själv hade jag aldrig fotograferat ett Eritreanskt bröllop så för mig så blev det en väldigt intressant utmaning. Själva vigseln och hela kvällen är … Continue reading »
Simona och Andreas bröllop i Katarina kyrka – lördagen

Simona och Andreas bröllop i Katarina kyrka – lördagen

Simona och Andreas bröllop i Stockholm var ett tvådagarsbröllop som började på lördagen med ett klassiskt svenskt bröllop på lördagen och avslutades med en hejdundrande eritreansk fest på söndagen. Kyrkan som Simona och Andreas valt var den gigantiska och fantastiskt fina kyrkan Katarina Kyrka som ligger på söder i Stockholm. Denna kyrka inrymde de flera … Continue reading »
Jessica och Pavels bröllop

Jessica och Pavels bröllop

Den 29e juni var det dags för årets första bröllop i Stockholm. Denna dag var det Jessica och Pavel som skulle gifta sig i Storkyrkan på Riddarholmen i Stockholm. Dagen började tidigt i en frisörsalong på Odenplan där Jessica gjordes i ordning. Utomhus var det superfint väder med strålande sol och en härlig värme. När … Continue reading »
Marussia – Im on a boat

Marussia – Im on a boat

I somras så var jag ned till Stockholm för att besöka några kunder och samarbetspartners och passade på att ta med mig kameran för att göra en fotografering tillsammans med en modell. Vi gick länge runt och letade efter båtar att fotograferas på/vid och hittade tillslut ett perfekt ställe där vi kunde fota helt fritt. … Continue reading »

Stockholmsresa och nya foton

Har varit bortrest nu i Stockholm över helgen. Körde min passat ned till Stockholm tillsammans med Roger och Peter. Väl i Stockholm har jag träffat ett antal företag och massvis med vänner. Kul att hälsa på personer som det var länge sen man såg. Tyvärr var mina släktingar sjuka så jag får träffa dem vid … Continue reading »