Fotoresa – Australien – Sydney

Fotoresa – Australien – Sydney

I slutet på 2013 så fortsatte jag och mitt fotosällskap vår resa mot Australien och först ut; Sydney. Staden Sydney visade sig vara en fantastiskt fin stad. Otroligt trevligt med folk, bra väder, mycket fint att fota och lätt att ta sig runt. Spenderade många kvällar att fotografera i hamnen runt omkring operahuset. Sydney är … Continue reading »
Bilder från Kulturnatta 2013

Bilder från Kulturnatta 2013

I helgen så gick Umeå Kulturnatta 2013 av stapeln och jag och en annan fotograf Andreas Gradin gjorde sällskap och kilade runt med våra kameror och fotograferade. Årets program var lite mindre än tidigare år, men vädret detta år var strålande sol och riktigt varmt! Tyvärr är det inte optimala förhållanden för en fotograf att … Continue reading »
Bilder från Side – Turkiet 2012

Bilder från Side – Turkiet 2012

Här är några av bilderna som jag fotograferade i Side, Turkiet när jag var där på fotoresa. Hela resan vart väldigt lyckad och hittade mycket fint att fotografera. Fick möjlighet att testa mycket HDR-fotografering och nya intressanta inställningar. Synd bara att det är så mycket turister överallt som ska vara ivägen ibland, men med lite … Continue reading »