Madeleine och Anders bröllop i Backens kyrka

Madeleine och Anders bröllop i Backens kyrka

En strålande varm och solig sommardag i Augusti var det dags för Madeleine och Anders att gifta sig i Backens kyrka i Umeå. Vi hade strålande fint väder och humöret var på topp när vi började med våra porträttfoton runtomkring Backens fina närområde. Efter porträtten var tagna så var det dags för vigsel och efteråt … Continue reading »
Malin och Bennys bröllop i Backens kyrka

Malin och Bennys bröllop i Backens kyrka

Malin och Benny gifta sig i Augusti i Backens kyrka. Det var riktigt fint väder denna dag även om solen lyste med sin frånvaro. Vi började med att fotografera lite porträttbilder utanför Backens kyrka innan vigseln. Under vigseln så hade de två små grabbarna svårt att hålla sig sysselsatta, men fick några riktigt härliga bilder … Continue reading »
Maria och Tomas bröllop i Tavelsjö

Maria och Tomas bröllop i Tavelsjö

Maria och Tomas kontaktade mig för att föreviga deras vigsel ute i Tavelsjö. Vi började först med att fotografera porträttbilder inne i gammliaskogen denna underbart varma och soliga sommardag. Efter att ha fotat första bilderna ute i skogen så gick vi vidare mot Gammliaområdet där vi tog lite roliga och annorlunda bilder förutom de vanliga … Continue reading »
Hande och Frederics bröllop vid Fabriken

Hande och Frederics bröllop vid Fabriken

Hande och Frederic hade ett underbart sommarbröllop ute vid Fabriken här i Umeå. Dagen till ära gav oss strålande varmt och vackert väder ända in på kvällskvisten. Själva vigseln hade vi utanför Fabriken i Umeå och under ett fint vitt kapell som skyddade lite från den stekande varma solen. Själva området runt Fabriken är relativt … Continue reading »
Sommarfotografering med Clara

Sommarfotografering med Clara

Nu under sommaren är det inte alltid som jag hinner fotografera så mycket egna bilder som jag kanske skulle önska. Denna sommar är nämligen helt fullbokad med flera bröllop i princip varje helg och däremellan jobbar jag mycket med att fotografera barn och familjefoton såväl som fotograferingar åt Rapunzel of Sweden. Ibland så blir det … Continue reading »
Sofie – Designerklänningar på ängarna

Sofie – Designerklänningar på ängarna

Efter att jag och Sofie fotograferat på kvällen vid tågstationen så kom tanken fram att vi ville fotografera lite utomhus med klänningarna på lite ängar och med lite fint ljus. Eftersom kvällen vi fotograferade snabbt blev mörk så valde vi att lägga fotograferingen till kvällen efter istället. På dessa bilder har vi använt enbart naturligt … Continue reading »
Rex – disputationsfest

Rex – disputationsfest

För ett tag sen blev jag tillfrågat att fotografera en disputationsfest på Rex den 31a maj. Under denna fotografering skulle jag först dokumentera och fotografera gästerna och minglet, för att sedan ta lite kort på maten och själva middagsstämningen. Denna typ av fotografering påminner mycket om hur jag fotograferar mina bröllop när det är mingel … Continue reading »
Art & Eco – modevisning

Art & Eco – modevisning

Hade ett rätt så stressigt schema idag då jag håller på att förbereda inför Norgeresan som jag beger mig iväg på tidigt i morgon bitti, men jag passade ändå på att kika förbi på Art & Eco för att kika på deras modevisning som de höll. Egentligen hade jag inte så mycket tid, men jag … Continue reading »
Spontanfotografering i solen

Spontanfotografering i solen

Igårkväll var jag förbi Umemodellen på en tisdagsträff. Senaste tiden har jag varken haft så mycket tid att spontanfotografera eller besöka dessa träffar, men igårkväll tog jag mig tiden. Väl där så sprang de flesta in i studion, men det blev rätt fort trångt där så jag kilade ut istället och passade på att ta … Continue reading »
Sommarvänner

Sommarvänner

På sommaren är det högsäsong med fotograferingen, men ibland så hinner man spendera lite tid med sina vänner. Som fotograf så händer det att man plockar med sig kameran, reflexskärmen och kilar ut och fotar lite när man ändå ska vara social. Denna spontanfotografering kom dock som ett förslag från Emelie och hon tog med … Continue reading »