Bröllopsmässa på Umestan

Bröllopsmässa på Umestan

Under SMveckan så ställde jag ut på en bröllopsmässa på Umestan här i Umeå. Det var en stor mässa med många trevliga deltagande företag som ställde ut för att visa upp sig inför framtida brudpar och eventarrangemang. För mig så var det första mässan som jag ställde ut på och jag hade förberett med dels … Continue reading »
Rapunzel – Invigning av nya lokalen

Rapunzel – Invigning av nya lokalen

Rapunzel of Sweden är ett företag som växer så det knakar. Av denna anledning så valde Ida och Rapunzel att bygga ett helt nytt huvudkontor med nytt lager, salong och arbetsplats på Teg i Umeå. Till invigningen så fanns jag där redo att dokumentera och fotografera hela eventet. Vi invigde även med att öppna upp … Continue reading »
Bilder från Umeågalan 2012

Bilder från Umeågalan 2012

Blev inkallad att fotografera under både Akt1 och Akt2 på Umeågalan 2012. Har tidigare gått på Umeågalan som vanlig anställd och bara njutit, men nu i år så var jag där i uppdrag som fotograf. Nytt för denna gång (för mig i alla fall) var också att det delades ut lite priser under Akt1. Denna … Continue reading »