Hande och Frederics bröllop vid Fabriken

Hande och Frederics bröllop vid Fabriken

Hande och Frederic hade ett underbart sommarbröllop ute vid Fabriken här i Umeå. Dagen till ära gav oss strålande varmt och vackert väder ända in på kvällskvisten. Själva vigseln hade vi utanför Fabriken i Umeå och under ett fint vitt kapell som skyddade lite från den stekande varma solen. Själva området runt Fabriken är relativt … Continue reading »
Josefin och Petters bröllop i Backens kyrka

Josefin och Petters bröllop i Backens kyrka

Josefin och Petter valde som många andra brudpar denna sommar att gifta sig i den underbart vackra Backens kyrka här i Umeå. Det som gör Backens kyrka det lilla extra mot andra kyrkor i och omkring Umeå är möjligheterna till riktigt vackra och mysiga porträttfoton i närområdet kring kyrkan. Vi började vår dag med en … Continue reading »
Jessica och Pavels bröllop

Jessica och Pavels bröllop

Den 29e juni var det dags för årets första bröllop i Stockholm. Denna dag var det Jessica och Pavel som skulle gifta sig i Storkyrkan på Riddarholmen i Stockholm. Dagen började tidigt i en frisörsalong på Odenplan där Jessica gjordes i ordning. Utomhus var det superfint väder med strålande sol och en härlig värme. När … Continue reading »
Porträtt – Världens bästa mor

Porträtt – Världens bästa mor

Detta inlägg blir ett väldigt personligt inlägg. Jag brukar sällan posta personliga saker här i min blogg då den mer fokuserar på mitt företag och det jag kreativt producerar genom det, men ibland så korsar ju firman och privatlivet varandras vägar. Min mor deltog nyss i en ”gör om mig” i Skellefteå och jag fick … Continue reading »
Burgdorf Wizards i Schweiz

Burgdorf Wizards i Schweiz

I Schweiz hade jag som uppdrag att bland annat fotografera Burgdorf Wizards. Detta skedde inför en match i en turnering nära Murren där jag sedan också fotograferade bergen. Här är ett urval utav bilderna som togs på laget. Blev även ett gäng bilder från träningar och matcher, men det kommer vid en annan uppdatering. Känner … Continue reading »

Årets första ”sommarfotografering”

Tidigare idag var jag och kikade på lite nya lokaler på Mariedal för att sätta upp studion i. Själva lokalen var nästan helt perfekt med rummet och allt. 64m2 med högt i tak, fräscht, fint, bara ett stort fönster med mörkläggningsgardin och fin utsikt. Nackdelen var ju att det fortfarande låg på Mariedal och att … Continue reading »
Fotografering 50tal med sotade ögon

Fotografering 50tal med sotade ögon

Ikväll har jag, Louise och Alma varit och fotograferat i studion. Temat var 50tal, samt sotade ögon. Alma var lite sjuk igår så det var osäkert om det skulle bli av något nu ikväll, men hon repade sig och kvällens fotografering blev av! Efter att ha satt upp allt ljus och ställt in studion så … Continue reading »