Art & Eco – modevisning

Art & Eco – modevisning

Hade ett rätt så stressigt schema idag då jag håller på att förbereda inför Norgeresan som jag beger mig iväg på tidigt i morgon bitti, men jag passade ändå på att kika förbi på Art & Eco för att kika på deras modevisning som de höll. Egentligen hade jag inte så mycket tid, men jag … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Kungspassagen

Umeå Fashion Week – Kungspassagen

Hann även med att fotografera det gäng av modeller som gick catwalk genom Kungspassagens gallerior. Från början gick dem extremt fort så jag knappt hängde med att ta bilder på dem, men tillslut så drog dem ned lite på tempot och jag fick lite bra bilder på dem. Här är ett urval av bilderna från … Continue reading »
Umeå Fashion Week – JC

Umeå Fashion Week – JC

I år så fotograferade jag även detta år på JCs modevisning under Umeå Fashion Week. Detta år så har dem ju flytta till en ny lokal och deras visning gick detta år i deras Outlet-butik som dem satt uppe inne i gamla kungspassagen. Många trevliga plagg och ett trevligt upplägg. Josefine har gjort ett strålande … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Carizma

Umeå Fashion Week – Carizma

På torsdagen var det dags att dokumentera modevisningen på Carizma med Filippa K. Här hade dem en lång runway genom up2-gallerian med stolar sittandes på varsin sida. En rolig visning med många fina klädesplagg! Här kommer ett litet urval från denna catwalk och från butiken senare efter visningen.
Umeå Fashion Week – Kii

Umeå Fashion Week – Kii

Nu är äntligen Umeå Fashion Week till ända och jag har varit och fotograferat väldigt mycket därifrån under den gångna veckan. Jag hade bland annat i uppdrag att fotografera för en nättidning så jag hann med att fota flera olika events. Kommer i olika blogginlägg att visa ett litet urval av de bilder som jag … Continue reading »