Bröllopsmässa på Umestan

Bröllopsmässa på Umestan

Under SMveckan så ställde jag ut på en bröllopsmässa på Umestan här i Umeå. Det var en stor mässa med många trevliga deltagande företag som ställde ut för att visa upp sig inför framtida brudpar och eventarrangemang. För mig så var det första mässan som jag ställde ut på och jag hade förberett med dels … Continue reading »
Hörneforsrevyn – outside the box

Hörneforsrevyn – outside the box

Fick äran att fotografera Dräparn’ och de övriga deltagarna i Hörneforsrevyn inför deras marknadsföringskampanj. Detta året hette revyn ”Outside the box” och vi använde oss utav ett vitt ark som vi gjorde hål på och lät de olika deltagarna sticka ut sina huvuden ur. Det var väldigt roligt och bilderna blev riktigt bra. Som deltagare … Continue reading »
Umeå Kommun – Multi 7

Umeå Kommun – Multi 7

Blev kontaktad av Umeå kommun för en direktupphandling. Denna gällde att fotografera olika äldre människor i olika situationer inför en folder som de producerade. Här fick jag tänka till lite och själva letandet av modeller var nog det som visade sig bli störst utmaning. Att hitta äldre modeller visade sig vara lite svårare än jag … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Headline

Umeå Fashion Week – Headline

Headline i Umeå kontaktade mig för att dokumentera och fotografera deras modevisning på Äpplet under Umeå Fashion Week. Jag fick först komma back stage och fotografera lite behind the scenes-bilder innan visningarna och sen så tog jag plats ute bland publiken för att fotografera deras visning och alla modellerna som gick på catwalken. Det blev … Continue reading »
Alexander och Petra – Fitness

Alexander och Petra – Fitness

För ett år sen så fotograferade jag Petra och Alexander i en träningsinspirerad fotografering såväl som en studentinspirerad. Nu i år har de inte tagit studenten igen, men de har verkligen biffat på sig träningsmässigt. Sjukt disciplinerade och duktiga har de varit 🙂 Man blir imponerad när man ser de åtaganden som de gjort och … Continue reading »
Spontanfotografering i solen

Spontanfotografering i solen

Igårkväll var jag förbi Umemodellen på en tisdagsträff. Senaste tiden har jag varken haft så mycket tid att spontanfotografera eller besöka dessa träffar, men igårkväll tog jag mig tiden. Väl där så sprang de flesta in i studion, men det blev rätt fort trångt där så jag kilade ut istället och passade på att ta … Continue reading »
Martina – The Sims

Martina – The Sims

Då var det dags för ytterligare en serie bilder ur Amandas fotoprojekt med olika spelteman. Denna gången var det ”The Sims” som var temat. Här figurerar Martina och hennes pojkvän i rollerna som två sims som träffas och blir kära. Ljussättningen på denna fotografering sattes utifrån hur vi ville bilderna skulle bli. Jag ville lägga … Continue reading »
Fashion Show – En bevingad värld

Fashion Show – En bevingad värld

Ikväll var jag och fotograferade på Fashion showen En bevingad värld. Riktigt riktigt kul att se vad duktiga designers har gjort för kläder och kreationer! Som modellfotograf hade jag gärna låtit flera av dem fortsatt från catwalken direkt till studion för några riktigt coola sessioner! 🙂 Temperaturen utomhus var -25 grader och jag förstår att … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Creative Lounge

Umeå Fashion Week – Creative Lounge

Det sista som jag fotade på Umeå Fashion Weeks åt tidningen var Creative Lounge modevisning på Invito. Början på kvällen började jag med att fota lite vimmel och detaljer i den nedre delen, men sen så började modevisningen på den övre våningen där det gjorts en catwalk som gick en bra sväng där uppe. Många … Continue reading »