Gloss – Modellfotografering

Gloss – Modellfotografering

Gloss Cosmetics kontaktade mig för att ta modellfoton till deras nystartade företag. Vid denna fotografering ville de ha modellfoton för att fronta deras nya smink och produkter. Modellerna Beatrice och Filippa gjorde verkligen bra ifrån sig och vi fick riktigt grymma modellbilder! Modellerna är fotograferade i min studio Öst på stan med 70-200/2.8 IS II, … Continue reading »
Elin – Testfashion

Elin – Testfashion

Här kommer ytterligare en fotografering som jag har hållit på ett tag. Fotograferade tillsammans med Elin för ett bra tag sen, men har tagit itu nu med att göra klart bilderna. Elin är en ny modell som kommer från de sydliga breddgraderna och som pluggar här uppe i Umeå. Vi stämde träff en dag och … Continue reading »
Alexander och Petra – Fitness

Alexander och Petra – Fitness

För ett år sen så fotograferade jag Petra och Alexander i en träningsinspirerad fotografering såväl som en studentinspirerad. Nu i år har de inte tagit studenten igen, men de har verkligen biffat på sig träningsmässigt. Sjukt disciplinerade och duktiga har de varit 🙂 Man blir imponerad när man ser de åtaganden som de gjort och … Continue reading »
Sommarfotografering med Clara

Sommarfotografering med Clara

Nu under sommaren är det inte alltid som jag hinner fotografera så mycket egna bilder som jag kanske skulle önska. Denna sommar är nämligen helt fullbokad med flera bröllop i princip varje helg och däremellan jobbar jag mycket med att fotografera barn och familjefoton såväl som fotograferingar åt Rapunzel of Sweden. Ibland så blir det … Continue reading »
Sofie – Designerklänningar på ängarna

Sofie – Designerklänningar på ängarna

Efter att jag och Sofie fotograferat på kvällen vid tågstationen så kom tanken fram att vi ville fotografera lite utomhus med klänningarna på lite ängar och med lite fint ljus. Eftersom kvällen vi fotograferade snabbt blev mörk så valde vi att lägga fotograferingen till kvällen efter istället. På dessa bilder har vi använt enbart naturligt … Continue reading »
Sofie – Designerklänningar på tågstationen

Sofie – Designerklänningar på tågstationen

När jag fotograferade en modevisning i februari så kom jag i kontakt med Sofie som var en av de designers som ställde ut och hade plagg med i en modevisning där. Hon och jag pratade ihop oss om att vi borde göra en fotografering med kläderna i hennes kollektion. Efter att ha funderat på ett … Continue reading »
Therese – Tomb Raider

Therese – Tomb Raider

Här kommer ytterligare en session från Amandas projekt. Denna gången är det dags för Therese att gestaltas som hjältinan Lara Croft i spelet Tomb Raider, något som jag tyckte hon gjorde ypperligt bra! 🙂 Med i bild så har vi även rökmaskinen som åter igen fick bekänna lite färg, plus att både Amanda och en … Continue reading »
Josefine – Minecraft

Josefine – Minecraft

Här kommer ytterligare lite bilder nu från Amandas projekt med olika spelteman. Nu har vi kommit fram till Minecraft och denna gång är det Josefine som blivit stylad i minecrafttema.Hennes hår blev bland annat fyrkantiga ”block” och hon fick använda sig av en ”pixlad yxa” så som i spelet. För mig som inte spelar minecraft … Continue reading »
Elin – Mirrors edge

Elin – Mirrors edge

Här kommer ytterligare en session från Amandas skolprojekt. Denna gång är det Elin som gestaltar Faith i spelet Mirror’s edge. Amanda har fixat peruken som kommer från Rapunzel of Sweden. Pistolerna lånade vi av Malins kompis, byxorna hittade jag på Myrornas 🙂 Det blir ibland mycket ihop-plock när man ska göra en temafotografering och många … Continue reading »
Amanda – Call of Duty

Amanda – Call of Duty

Har under ett tag nu jobbat mycket med att hjälpa Amanda att färdigställa hennes skolprojekts olika bilder. Själva projektet är uppdelat i två olika avdelningar där ena heter Color&Shape och den andra handlar om olika dataspels-karaktärer. Denna gången var det dags för Call of Dutys karaktär Ghost att möta Sugar skull. Själva Sugar skull kommer … Continue reading »