Reflektioner av Kulturnatta2013

Reflektioner av Kulturnatta2013

Kulturnatta 2013 blev ju en riktigt solig och härlig tillställning. När solen strålar som mest så brukar även solglasögonen komma fram.Eftersom det är lite halvsvårt be artisterna på scenen att ta av sig sina solglasögon så brukar de få vara kvar i bild när man fotograferar. När jag gick igenom mina bilder upptäckte jag att … Continue reading »
Bilder från Kulturnatta 2013

Bilder från Kulturnatta 2013

I helgen så gick Umeå Kulturnatta 2013 av stapeln och jag och en annan fotograf Andreas Gradin gjorde sällskap och kilade runt med våra kameror och fotograferade. Årets program var lite mindre än tidigare år, men vädret detta år var strålande sol och riktigt varmt! Tyvärr är det inte optimala förhållanden för en fotograf att … Continue reading »
Bilder från Kulturnatta 2012

Bilder från Kulturnatta 2012

Då har årets Kulturnatta passerat och likt ifjol så var jag där med mina kameror och fotograferade. Det hela började på Polishögskolan i Umestan strax före tio på morgonen och avslutades strax efter ett på natten när regnet började falla från himlen. Kulturnatta är en guldgruva för fotografer som vill testa fotografera artister och pröva … Continue reading »
Kulturnatta 2011

Kulturnatta 2011

Nu har jag äntligen blivit klar med många av bilderna från Kulturnatta 2011. Det har varit en riktigt grym kväll för fotografering. Massvis med bilder blev det, närmare 4000 stycken. Efter första utrensningen blev det kvar 1500 och sedan lyckades jag få ned det till under hundra stycken favoritbilder. Kvällen som sådan var riktigt grym … Continue reading »