Ny hemsida lanserad!

Ny hemsida lanserad!

Idag lanserar jag officiellt min nya hemsida! Sedan juli 2013 har jag jobbat på att bygga en ny hemsida. Den gamla hemsidan baserades på det öppna CMS-systemet Joomla! medan min blogg byggdes på det öppna CMS-systemet WordPress. Nackdelarna med detta märkte jag var att dels så hade jag två system att underhålla och dels så … Continue reading »
Ny hemsida!

Ny hemsida!

Har under ett längre tag jobbat på att ta fram en ny hemsida. Jag var inte riktigt nöjd med det tidigare upplägget. Ville ha något nytt och fräscht. Nu har jag bollat fram och tillbaka och stött och blött den nya designen och upplägget i flera månader. Lite av de sakerna som är nya är … Continue reading »
Bloom webb – Hemsidor företag

Bloom webb – Hemsidor företag

När jag i vintras var hem till min hemby över jul och nyår återfick jag kontakten med min gamla barndomsvän Morgan Gustafsson. Till min förvåning och glädje så visade det sig att han jobbade även han med hemsidor och design. Morgan jobbade mycket med joomla och hade hittat väldigt bra upplägg på hemsidor till företag … Continue reading »
Portfolion har fått ny funktionalitet

Portfolion har fått ny funktionalitet

Har senaste tiden jobbat en del med att uppdatera min portfolios funktionalitet. Tidigare design tog upp lite för mycket plats och var lite svåröverskådlig. Här är lite av det nya i den nya designen: Mörk bakgrund, gör att bilderna framhävs bättre Visar inte längre i popuprutor, går snabbare att bläddra runt bland bilderna Unika URLer … Continue reading »