Åsa och Pers 150års-fest

Åsa och Pers 150års-fest

Åsa och Per kontaktade mig för att föreviga deras 150årsfest! De firade nämligen 30 års om gifta, Åsa fyllde 50 och Per fyllde 70 år. Tillsammans blev det 150 år som firades tillsammans. Åsa och Per är två riktigt härliga och trevliga personer som på kvällen hade hyrt hela Sävargården uppe på Gammlia i Umeå. … Continue reading »
Maria och Tomas bröllop i Tavelsjö

Maria och Tomas bröllop i Tavelsjö

Maria och Tomas kontaktade mig för att föreviga deras vigsel ute i Tavelsjö. Vi började först med att fotografera porträttbilder inne i gammliaskogen denna underbart varma och soliga sommardag. Efter att ha fotat första bilderna ute i skogen så gick vi vidare mot Gammliaområdet där vi tog lite roliga och annorlunda bilder förutom de vanliga … Continue reading »
Stjärntecknet – Skytten

Stjärntecknet – Skytten

Nu är det dags för ytterligare ett stjärntecken, nämligen skytten. Denna bild är den fjärde bilden ur bildserien av Zodiaken som jag Emilie Cabrer och Kajsa Wenngren har fotat. Pilbågen är lånad av Umeå bågskytteklubb (stort tack!) och bilden är tagen på Gammlia. Modellen Felicia hade lite problem att spänna bågen, men tillslut så lyckades … Continue reading »
Emelie på Gammlia

Emelie på Gammlia

Var ute på en solig promenad denna härliga vårvinterdag när Emelie ringde mig. Tydligen hade det blivit ett missförstånd vid en annan fotografering så den blev inställd och då slog Emelie en signal till mig och föreslog att vi kunde fota istället. Var då ute och promenerade med en annan modell, Marie så vi tre … Continue reading »
Maria – Fashion på gammlia

Maria – Fashion på gammlia

Pratade lite med Maria och hon hade en ide om att göra något av ett riktigt fint smycke som hon hade. Till detta så kom iden fram om att ha ett väldigt varmt intryck i kontrast mot smycket. Maria föreslog att färga håret orange och jag tyckte det lät som en utmärkt ide. Sagt och … Continue reading »
Emelie som Tomte på Gammlia

Emelie som Tomte på Gammlia

Just innan julen här fotograferade jag Emelie i en tomteoutfit i Wallmarksgården uppe på Gammliaområdet. Själva byggnaden står utan värme över vintern så vi fick elda rejält i brasan för att få upp värmen någorlunda. Det var en utmaning att fotografera med bara befintligt ljus, men det gick bra!Till detta hade jag lite rekvisita i … Continue reading »
Annie – Jul på gammlia

Annie – Jul på gammlia

Fick möjligheten att låna Wallmarksgården på Gammlia för några fotningar en period i början på december. Ville testa att fotografera utanför studion och använda mig av naturligt ljus i en mer hemmamysig miljö. Det var svinkallt i stugan då den inte är uppvärmd så vi fick elda på rejält i brasan och använda oss utav … Continue reading »
Maria – The newborn fairy

Maria – The newborn fairy

Här är lite bilder som jag och Maria tog i gammliaskogen i höstas. Vi tänkte försöka hinna med att fota lite extra mycket just innan hösten övergick till vinter. Nu har det ju visat sig att vintern är ovanligt sen i år så 😀 Dessa bilder är tagna i skogen kring gammlia nära bräntbergsbacken. Vi … Continue reading »