Jessica och Pavels bröllop

Jessica och Pavels bröllop

Den 29e juni var det dags för årets första bröllop i Stockholm. Denna dag var det Jessica och Pavel som skulle gifta sig i Storkyrkan på Riddarholmen i Stockholm. Dagen började tidigt i en frisörsalong på Odenplan där Jessica gjordes i ordning. Utomhus var det superfint väder med strålande sol och en härlig värme. När … Continue reading »
Therese och Thomas ”flygande bröllop”

Therese och Thomas ”flygande bröllop”

Tidigare här i våras så fick jag en liten annorlunda förfrågan om att fotografera ett bröllop ute på flygplatsen. Här hade jag inte fotograferat ett bröllop tidigare så jag blev väldigt nyfiken och tackade snabbt ja till förfrågan. Det var lite hysch hysch kring bröllopet då få i brudparets bekantskapskrets visste om detta och det … Continue reading »
Evelina & Davids vinterbröllop

Evelina & Davids vinterbröllop

Bröllop på vintern är alltid intressanta! Att ta utomhusbilder på vintern kan innebära en hel del utmaningar, men även vissa fördelar. Tidpunkten för David och Evelinas vinterbröllop blev perfekt vintermässigt. Denna helg var det strålande solsken och ett par plusgrader. Ett rent nöje att stå på Gammlia och njuta av solen medan jag väntade på … Continue reading »
Therese & Thomas bröllop och dop

Therese & Thomas bröllop och dop

Vinterbröllop är alltid speciella för mig. Det är så mycket kärlek, härliga människor och underbara tillfällen som man får möjlighet att föreviga. Att man bor här i Umeå i Norrland innebär också att vädret kan vara väldigt skiftande och ena helgen vara strålande sol och värme för att nästa helg vara snöstorm. Therese och Thomas … Continue reading »
Bröllopsfoton under 2012

Bröllopsfoton under 2012

Året 2012 har nu passerat och ett stort gäng bröllopspar fick jag nöjet att fotografera under detta riktigt trevliga år. Jag hade knappt någon semester under sommaren men det var det värt för jag fick en hel del roliga och underbara bröllop att fotografera istället! Som bröllopsfotograf brukar jag senarelägga min semester till sensommaren eller … Continue reading »
Bilder från Pamukkale – Turkiet 2012

Bilder från Pamukkale – Turkiet 2012

En av turerna som jag gjorde från Side Turkiet var till ett ställe som heter Pamukkale. För att komma hit klev vi upp kl 5 på morgonen och kom hem strax efter midnatt och satt tyvärr mesta tiden i en buss på vägen dit eller hem över olika berg och dalar. Färden var sanslöst lång … Continue reading »
QLTR – Nummer 3

QLTR – Nummer 3

Under sommaren så har det varit väldigt många bröllopsfotograferingar, men nu har jag även hunnit fotografera lite uppdrag mellan alla bröllop. Idag så kom årets tredje nummer av QLTR ut i Umeå och i detta nummer så har jag med lite olika uppdrag som jag gjort. Här har jag försökt att sammanfatta med lite bilder … Continue reading »
Bröllop – Mia och Ted

Bröllop – Mia och Ted

Sommaren är fylld med bröllopsfotograferingar och här kommer lite bilder från en fotografering som jag gjorde tidigare i somras vid Olofsfors bruk. Mycket fin miljö, men inne i masugnen kan jag lova er att det är ont om ljus. Vi hade extrem tur med vädret och när vi började fota så var det mulet, men … Continue reading »
Bröllop – Malin och Pehr

Bröllop – Malin och Pehr

Nu är bröllopssäsongen i full fart och varje helg denna sommar är inbokad med bröllop, fotograferingar, möhippor och massa roligt! Nu hoppas jag bara att vädret denna sommar kommer att hålla sig lite soligare och finare än det hittills varit. Här är en bröllopsfotografering som jag gjorde i min studio och där vi körde lite … Continue reading »
Bröllopsfotograf i sommar

Bröllopsfotograf i sommar

Nu börjar det bli hög tid att boka bröllopsfotograf i och omkring Umeå! Inför sommarens bröllop så har jag speciella erbjudanden som gäller nu under april. Dessa hittar du på min Bröllopssida. Där kan du se mina paket av porträtt/studio, utomhus/porträtt, vigsel och heldag i kyrkan. Dessa erbjudanden gäller för dig som lägger din bokning … Continue reading »