Elin – Testfashion

Elin – Testfashion

Här kommer ytterligare en fotografering som jag har hållit på ett tag. Fotograferade tillsammans med Elin för ett bra tag sen, men har tagit itu nu med att göra klart bilderna. Elin är en ny modell som kommer från de sydliga breddgraderna och som pluggar här uppe i Umeå. Vi stämde träff en dag och … Continue reading »
Josefine – Mjuk fashion

Josefine – Mjuk fashion

Här är lite bilder från en session som jag gjorde tillsammans med Josefine. Första gången jag fotade henne, men knappast den sista. Hade riktigt kul och vi fick till en hel del bra bilder! Hår och smink är det duktiga Carolina på ccstyling som gjort. Fick även möjlighet att använda min trävägg lite för att … Continue reading »
Jenny – Spontanfashion

Jenny – Spontanfashion

Här är lite bilder från en spontan fotografering tillsammans med Jenny. Jag hade aldrig fotat henne tidigare, men vi hade länge pratat om att göra något. Så en dag så styrde vi upp en liten spontan fotografering utan att egentligen veta vad vi ville göra och tog det som det kom. Ibland är det väldigt … Continue reading »
Annie – Sårad fashion

Annie – Sårad fashion

Här är en bildserie med Annie, en modell som jag fotat en gång tidigare. Denna gången blev det en väldigt spontan fotning eftersom jag och Annie inte hade planerat att fota först. Dock fick möjligheten att testa ett nytt objektiv, ett Canon 85/1.2 över en dag och då ville jag sätta det på test bland … Continue reading »
Alexandra – Black and white

Alexandra – Black and white

Här kommer lite fler bilder från min och Alexandras session när vi testade och var lite spontana. Förra gången visade jag lite bilder i färg. Nu kommer här ett större gäng med svartvita bilder också 🙂 För att knappt aldrig stått framför kameran tidigare så gjorde Alexandra ett riktigt bra jobb! Jag kommer att lägga … Continue reading »
Kari Berg – Umeå Östra

Kari Berg – Umeå Östra

Denna fotografering gjordes på Umeå Östra när Umemodellen anordnade en liten miniworkshop där. Bilderna är tagna tillsammans med några assistenter som Ola Hansson och John Bäckström som fick hjälpa till att hålla blixtar m.m. Kari är en riktigt duktig modell och är väldigt enkel att jobba med. Hon behöver inte mycket instruktioner utan jobbar väldigt … Continue reading »
Jannie – Den mörka fjärilen

Jannie – Den mörka fjärilen

Som tidigare lovat: här kommer de resterande bilderna med den mörka bakgrunden till fjärilsbilderns som jag och Janni tog. Makeup och hårstyling har Hillevi stått för precis som på de ljusa bilderna 🙂 Dessa bilder har jag jobbat ännu mer med retuscheringen och försökt att få fram lite mer dömlika bilder, lite fantasy, lite avatar … Continue reading »
Jannie – Den ljusa fjärilen

Jannie – Den ljusa fjärilen

Jannie är en ny modell som jag fotograferade för första gången. Hon har tidigare fotats av andra fotografer, men inte av mig så jag tänkte vi skulle hitta på något intressant. Vi satt ned på ett fik och diskutera lite olika fotoideer och vi gillade båda två iden med tyger som flyger. Jag tyckte att … Continue reading »
Alexandra – Sommarfashion

Alexandra – Sommarfashion

Alexandra är en ny modell som jag fått äran att göra en första fotografering med. Detta är de första bilderna som vi tog tillsammans på henne första ”riktiga” fotografering. Från att ha knappt stått framför kameran tidigare så utvecklades hon enormt! Jag ser verkligen fram emot fler fotograferingar tillsammans. Vi tog väldigt många bilder från … Continue reading »