Julerbjudande 2012 – Gratis fotografering!

Julerbjudande 2012 – Gratis fotografering!

Nu är det åter dags för årets julfotograferingar! Passa på att ta riktigt fina bilder inför julen och gör en riktigt fin tavla, kanske ett kollage med bilder för familjealbumet, eller skicka ut julkort till nära och kära, släktingar och vänner! För att ta del av erbjudandet går ni in på http://www.fredriklarsson.se/fotografering/erbjudande.html där ni kan … Continue reading »
Student & balerbjudande!

Student & balerbjudande!

Speciellt studenterbjudande för dig som tar studenten eller ska gå på balen i år. Detta erbjudande gäller för fotografering mellan den 4e och 12e juni. Boka din tid redan nu för fotograferingen. Du kan välja både mellan att fotograferas i studio, men även att fotograferas utomhus. Meddela vad du är intresserad utav när du mailar … Continue reading »
Julklappstips – Fotokurs!

Julklappstips – Fotokurs!

Har du fått en ny kamera i julklapp eller kanske du redan har en kamera, men har svårt att förstå dig på den? Vill du ta steget från att köra “autoläge” på din kamera och verkligen utveckla din fotografering? Lär dig hur kameran fungerar och hur saker som ISO, bländare och slutartider hänger ihop och … Continue reading »
Erbjudande! Fotoveckan 2011

Erbjudande! Fotoveckan 2011

Fotoveckan kommer tillbaka i år igen! Den 21-27e november kommer jag ha specialpriser på fotografering. Detta erbjudande lanseras i samband med att min nya hemsida går online. I år är upplägget precis samma som ifjol att fotograferingen är helt gratis och det enda du betalar för är de bilder som du själv väljer ut att … Continue reading »

Familjeerbjudanden

Nu har jag lagt ut ett erbjudande för er som är familjer! Passa på att fota er familj till en riktigt vettig peng nu här inför sommaren! 🙂 Riktigt fina bilder i studion för er alla. Se mer av mina erbjudanden under familjeerbjudanden. Hör sedan av er till mig på info@fiend.se för att boka en … Continue reading »
Studenterbjudande

Studenterbjudande

Nu är det snart dags för studenten. Denna härliga tillställning när sommaren kommer är något som jag själv kommer ihåg från när jag var yngre. Det var en härlig känsla och något som jag sent kommer att glömma. Nu har jag valt att skapa lite olika studenterbjudanden och paket för alla som är sugna på … Continue reading »