Bröllopsmässa på Umestan

Bröllopsmässa på Umestan

Under SMveckan så ställde jag ut på en bröllopsmässa på Umestan här i Umeå. Det var en stor mässa med många trevliga deltagande företag som ställde ut för att visa upp sig inför framtida brudpar och eventarrangemang. För mig så var det första mässan som jag ställde ut på och jag hade förberett med dels … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Headline

Umeå Fashion Week – Headline

Headline i Umeå kontaktade mig för att dokumentera och fotografera deras modevisning på Äpplet under Umeå Fashion Week. Jag fick först komma back stage och fotografera lite behind the scenes-bilder innan visningarna och sen så tog jag plats ute bland publiken för att fotografera deras visning och alla modellerna som gick på catwalken. Det blev … Continue reading »
Fashion Show – En bevingad värld

Fashion Show – En bevingad värld

Ikväll var jag och fotograferade på Fashion showen En bevingad värld. Riktigt riktigt kul att se vad duktiga designers har gjort för kläder och kreationer! Som modellfotograf hade jag gärna låtit flera av dem fortsatt från catwalken direkt till studion för några riktigt coola sessioner! 🙂 Temperaturen utomhus var -25 grader och jag förstår att … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Creative Lounge

Umeå Fashion Week – Creative Lounge

Det sista som jag fotade på Umeå Fashion Weeks åt tidningen var Creative Lounge modevisning på Invito. Början på kvällen började jag med att fota lite vimmel och detaljer i den nedre delen, men sen så började modevisningen på den övre våningen där det gjorts en catwalk som gick en bra sväng där uppe. Många … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Catwalk

Umeå Fashion Week – Catwalk

Nu var det ett tag sen som jag bloggade om Umeå Fashion Week, men här kommer ett gäng bilder igen från catwalken genom stan där jag stod utanför Up2-gallerian och fotograferade modellerna som gick genom staden. Tyckte lite synd om alla som gick i det soliga, men kyliga vädret. Själv frös jag rejält om händerna, … Continue reading »
Umeå Fashion Week – JC

Umeå Fashion Week – JC

I år så fotograferade jag även detta år på JCs modevisning under Umeå Fashion Week. Detta år så har dem ju flytta till en ny lokal och deras visning gick detta år i deras Outlet-butik som dem satt uppe inne i gamla kungspassagen. Många trevliga plagg och ett trevligt upplägg. Josefine har gjort ett strålande … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Carizma

Umeå Fashion Week – Carizma

På torsdagen var det dags att dokumentera modevisningen på Carizma med Filippa K. Här hade dem en lång runway genom up2-gallerian med stolar sittandes på varsin sida. En rolig visning med många fina klädesplagg! Här kommer ett litet urval från denna catwalk och från butiken senare efter visningen.
Umeå Fashion Week – MVG

Umeå Fashion Week – MVG

På fredagen så var jag och dokumenterade modevisningen i MVG-gallerian. Först kl 13 på dagen där jag stod utanför SmartEyes och fotade åt båda hållen efter den långa catwalken. Detta var nytt för i år och det var det många som hade missat. Fick en del unika vinklar härifrån då de flesta andra fotografer stod … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Umemodellen

Umeå Fashion Week – Umemodellen

På onsdagen hade jag fått i uppdrag att dokumentera och fota Umemodellens modevisning To The Extreme som dem anordnade på schlagerklubben. Innan modevisningen drog igång så fanns det även en utställning med lite bilder som Umemodellens fotografer och modeller varit med i och nu visade upp. Själv hade jag några bilder med i modevisningen från … Continue reading »
Umeå Fashion Week – Kii

Umeå Fashion Week – Kii

Nu är äntligen Umeå Fashion Week till ända och jag har varit och fotograferat väldigt mycket därifrån under den gångna veckan. Jag hade bland annat i uppdrag att fotografera för en nättidning så jag hann med att fota flera olika events. Kommer i olika blogginlägg att visa ett litet urval av de bilder som jag … Continue reading »