Alexandra och Arvids bröllop

Alexandra och Arvids bröllop

Alexandra och Arvids heldagsbröllop uppe i Källan blev verkligen ett fantastiskt bröllop! Vi fick superfint väder, brudparet var på strålande härligt humör och miljö runtomkring Malå och Källan utanför Åmliden bjuder verkligen på fantastiska miljöer. Dagen började med förberedelser på hotellrummet i Källan just utanför Åmliden. Det var otroligt varm sommardag och inne på hotellrummet … Continue reading »
Bröllopsfotograf i sommar

Bröllopsfotograf i sommar

Nu börjar det bli hög tid att boka bröllopsfotograf i och omkring Umeå! Inför sommarens bröllop så har jag speciella erbjudanden som gäller nu under april. Dessa hittar du på min Bröllopssida. Där kan du se mina paket av porträtt/studio, utomhus/porträtt, vigsel och heldag i kyrkan. Dessa erbjudanden gäller för dig som lägger din bokning … Continue reading »
David och Ewa-Lenas bröllop

David och Ewa-Lenas bröllop

I sommar här har jag fotograferat en del bröllop och David och Ewa-Lena kontaktade mig och ville att jag skulle fota dem i skogen för lite ideer kring deras bröllopsfoton. Det roliga är också att David var den som hjälpte mig mycket i början av min fotokarriär och är den som lärde mig saker som … Continue reading »