Umeå Fashion Week – Kii

Nu är äntligen Umeå Fashion Week till ända och jag har varit och fotograferat väldigt mycket därifrån under den gångna veckan. Jag hade bland annat i uppdrag att fotografera för en nättidning så jag hann med att fota flera olika events. Kommer i olika blogginlägg att visa ett litet urval av de bilder som jag tog under denna vecka.
Först ut är modevisningen från Kii som jag fotograferade i uppdrag åt dem. Temat var djur och natur och jag gillade hur dem hade tagit igen detta inte bara i kläder, men även i detaljer som djur på scenen och i deras butik etc. Det var en väldigt bra arrangerad modevisning och mycket trevliga personer som jag även hade möjlighet att prata med och fota back stage inför och efter själva visningen. Något som imponerade på mig var dansarna som dansade och underhöll mellan varje visning. Riktigt smart! Och musiken var riktigt bra vald! Det kom mycket folk till sagateatern och det blev många fina bilder! Mer bilder som jag tog kan ni se på Kiis blog bland annat!