Simona och Andreas bröllop i Katarina kyrka – lördagen

Simona och Andreas bröllop i Stockholm var ett tvådagarsbröllop som började på lördagen med ett klassiskt svenskt bröllop på lördagen och avslutades med en hejdundrande eritreansk fest på söndagen.
Kyrkan som Simona och Andreas valt var den gigantiska och fantastiskt fina kyrkan Katarina Kyrka som ligger på söder i Stockholm. Denna kyrka inrymde de flera hundra bröllopsgästerna som var med på lördagens vigsel. Efter den fantastiskt fina vigseln var det dags att samlas för ett gruppfoto ute på trappan med ett par hundra bröllopsgäster. Detta var det största gruppfotot som jag tagit och även ett av de mer komplicerade då halva skaran människor stod i starkt solljus medan den andra stod i skugga från ett stort träd. Med hjälp utav flera exponeringar och många bilder så fick jag ihop en riktigt fin gruppbild även under de svåra förhållandena.
Efter gruppfotot var taget så fick vi åka en gammal Rolls Royce Phantom till en närbelägen gräsplätt med tillhörande sjö. Där tog vi en massa fina porträtt och gruppbilder på brudparet och tillhörande sällskap innan det var dags att åka vidare till middagslokalen på söder där det var dukat med god mat och mycket sång och dans.