Marielle och Michaels bröllop i Umeå

Marielle och Michaels bröllop i mellandagarna blev ett riktigt kyligt bröllop. Vinterbröllop är alltid speciella. Man har inte alltför mycket tid på sig att fota medan det är ljust ute samtidigt som kylan gör att brudparet fort fryser och får röda näsor så det gäller att vara effektiv och få till bra bilder.
Denna dag började vi på hotellet Comfort Winn och med en fantastiskt utsikt kunde inte dagen ha börjat bättre. Först gjorde vi oss i ordning och därefter begav vi oss ut och fota bilder både vid strandpromenaden tillsammans med parets hundar och sedan körde vi vidare in mot stan och fotade lite bilder över staden och utanför kyrkan innan det var dags för oss att bege oss in i Stadskyrkan här i Umeå.
Fördelen med sommaren är att då har vi väldigt mycket ljus utomhus som skiner in i kyrkan och lyfter skuggorna. Här var det becksvart ute och bara mysbelysning på. Fick plocka fram mitt 200/2.0 för att kunna få in än mer ljus än vad jag normalt får in med bländare 2.8.
Alltid kul med utmaningar! Bilderna blev helt fantastiskt fina och sedan begav vi oss i rask takt ut mot Brännland där festen gick vidare och maten dukades upp.
Här är några av bilderna från Marielle och Michaels vinterbröllop i Umeå.