Emma och Jonas 10års-bröllop

Emma och Jonas har varit lyckligt gifta i 10 år och kontaktade mig när de skulle anordna en stor fest för att fira detta. De skulle hålla till på fabriken men vi valde att före festligheterna började att springa iväg ut till Grubbe öst på stan för att fota lite fina bilder på dem tillsammans med deras fantastiskt härliga barn! 🙂
Kvällen till ära hade även stor bakgrund med beach-tema skapats som jag hängde upp på mitt bakgrundsstativ. Till detta så hade jag även plockat med mig studioblixtarna så vi kunde ljussätta bakgrunden tillsammans med festdeltagarna.
Dagen blev riktigt härlig och man märkte verkligen allteftersom dagen och kvällen gick hur fantastiska Emma och Jonas är tillsammans. Ett väldigt ungt och aktivt par som älskade att äventyra och hitta på saker. Stort lycka till Emma och Jonas och hoppas att vi ses på er 20årsfest! 😀