Katrine och Joakims bröllop i Umeå

Katrine och Joakims bröllop i Umeå

Katrine och Joakims bröllop i Umeå i somras var en dag när vi åter igen hade superfint väder! Morgonen började med att vi möttes upp utanför Hårizont i centrala Umeå där Katrine gjorde sig redo tillsammans med sina brudtärnor. Sedan begav jag mig till Hotell Aveny där killarna gjorde sig i ordning för att ta … Continue reading »

Intervju med Fredrik

Detta blogginlägg kommer inte vara skrivet utav mig utan jag kommer lämna över ordet till Camilla i detta inlägg. Sedan mitten av Mars har Camilla arbetstränat hos mig och få testat på hur det är att jobba som fotograf med allt vad det innebär. Hon är en väldigt nyfiken och driven fotograf som först gick … Continue reading »
Emma och Jonas 10års-bröllop

Emma och Jonas 10års-bröllop

Emma och Jonas har varit lyckligt gifta i 10 år och kontaktade mig när de skulle anordna en stor fest för att fira detta. De skulle hålla till på fabriken men vi valde att före festligheterna började att springa iväg ut till Grubbe öst på stan för att fota lite fina bilder på dem tillsammans … Continue reading »
Alexandra och Arvids bröllop

Alexandra och Arvids bröllop

Alexandra och Arvids heldagsbröllop uppe i Källan blev verkligen ett fantastiskt bröllop! Vi fick superfint väder, brudparet var på strålande härligt humör och miljö runtomkring Malå och Källan utanför Åmliden bjuder verkligen på fantastiska miljöer. Dagen började med förberedelser på hotellrummet i Källan just utanför Åmliden. Det var otroligt varm sommardag och inne på hotellrummet … Continue reading »
Fredrik och Sabrinas bröllop i Holmsund

Fredrik och Sabrinas bröllop i Holmsund

Fredrik och Sabrina gifte sig i vintras ute i Holmsund i Holmsunds kyrka nära havet. Vi hade en kall isande blåst när vi kom ut till kyrkan, men inne i kyrkan var det varmt och ombonat. Holmsunds kycka är fantastiskt fin och har ett väldigt bra ljusinsläpp. Sabrina hade en vackert rosa klänning som verkligen … Continue reading »
Marielle och Michaels bröllop i Umeå

Marielle och Michaels bröllop i Umeå

Marielle och Michaels bröllop i mellandagarna blev ett riktigt kyligt bröllop. Vinterbröllop är alltid speciella. Man har inte alltför mycket tid på sig att fota medan det är ljust ute samtidigt som kylan gör att brudparet fort fryser och får röda näsor så det gäller att vara effektiv och få till bra bilder. Denna dag … Continue reading »
Ida och Viktor – Bröllop på fabriken i Umeå

Ida och Viktor – Bröllop på fabriken i Umeå

Ida och Viktors skulle ha ett litet bröllop på Fabriken med närmsta vännerna och jag var inbjuden som fotograf för att föreviga lite porträtt tillsammans med dem. Temat gick i stilen blått, vitt och dr.who! Riktigt kul med teman. Vi tog lite enklare foton runt fabriken här i Umeå och gick sedan vidare bort mot … Continue reading »
Ida och Victor – Bröllop i Kramfors

Ida och Victor – Bröllop i Kramfors

Den 28e juni var jag på plats i Ytterlännäs kyrka strax utanför Kramfors för att vara med på Ida och Victors fantastiska bröllop. Vi hade riktigt tur med vädret denna dag och solen strålade! Hade inte fotograferat här i Kramfors tidigare så jag började dagen med att gå runt och kika på omgivningen och hitta … Continue reading »
Susanna och Mårten – Bröllop i Umeå

Susanna och Mårten – Bröllop i Umeå

Susanna och Mårten gifte sig i Stadskyrkan här i Umeå denna sommar. Området runt backens kyrka är en väldigt att fotograferas runt då det finns massvis med fina miljöer runtikring kyrkan för att fotografera i. Efter att vi fotat bröllopsporträtten på backen så var det dags för vigseln i Stadskyrkan. Vigseln avslutades med att alla blåste … Continue reading »
Malin och Johan – Bröllop i Umeå

Malin och Johan – Bröllop i Umeå

Malin och Johans bröllop i Mariakyrkan på Gammlia bjöd på ett mulet och stundvis regnigt väder, men tur det finns paraplyer och andra lösningar som vi kunde nyttja för att få våra bilder i den fantastiska miljön uppe på Gammlia. Mariakyrkan på Gammlia här i Umeå är relativt liten och svår att fotografera i då … Continue reading »
Fotoresa – Nya Zeeland – Hobbiton

Fotoresa – Nya Zeeland – Hobbiton

Det sista stoppet för oss innan Auckland blev till Hobbiton på Nya Zeelands nordö. För alla som har sett Sagan om ringen eller Hobbit-filmerna så är detta ett drömställe att besöka. På plats så får man gå en guidad tur runt alla husen i Fylke tillsammans med en kunnig guide. Det var relativt lite folk … Continue reading »
Fotoresa – Nya Zeeland – Tauranga / Mount Taranaki

Fotoresa – Nya Zeeland – Tauranga / Mount Taranaki

Väl på sydön så började vår resa norrut tillbaka mot Auckland på Nordön. På vägen dit så bevittnade vi en magiskt fin solnedgång medan vi körde på de snåriga och smala vägarna mitt på nordön på vår väg norrut. På denna bilden nedan så kan ni se Mount Taranaki i fjärran. Detta berg var relativt … Continue reading »