Barn och familjefotograf i Umeå

Det är något speciellt med att fotografera barn. Oavsett om det är i studion, utomhus eller på ett bröllop. Ett barn har så mycket karaktär och jag älskar att försöka plocka fram lekfullheten, glädjen och känslan hos barnen i bildform. När det gäller barn så är det ofta också beroende på dagsformen så det gäller att ha tålamod och jag bokar alltid in lite extra tid vid en barnfotografering så man inte behöver känna sig stressad och att barnet ska kunna slappna av.

 

Möhippa, Modell, Ärrfotografering?

Är du intresserad av att fotografera personliga gravidbilder eller kanske stå som modell? Har ni en möhippa/svensexa som ni vill erbjuda bruden eller brudgummen en extraordinär fotografering med styling och häftiga bilder? Jag fotograferar även ärrfotografering åt många av de större försäkringsbolagen.

”Personlig, engagerad, duktig och en glädjespridare”

barnfoto

Barnfoto

Vill du ha riktigt fina bilder på dina barn? Varesig det är lite äldre barn eller om barnet är riktigt nyfött så kan jag ta bilder antingen i min studio, utomhus ute i naturen eller hemma hos er. Alla barnfotograferingar har alltid lite extra tid inplanerad. Man kan aldrig veta i förväg vilket humör barnet/barnen är på och det är skönt att man kan ta det lite lugnt och inte behöva stressa med bilderna utan låta barnet känna in sig i miljön och bli bekväm, kanske behöver det få vara lite nyfiken först.
När det gäller riktigt små barn så är det också bra att ha lite extra tid så man kan mata det, byta blöja och liknande utan att behöva känna sig stressad. Jag har god hand med barn och älskar att busa och bjuda på mig själv i studion. Under åren har man fått lära sig lite trick för att kunna locka fram de olika sidorna hos barnet och oavsett vilken dagsform ert/era barn har så kommer jag att göra mitt absolut bästa för att plocka fram era barns personlighet på bild.

gravidfoto

Gravidfoto

Är du gravid och vill föreviga din gravidmage innan du blir förälder? Passa på att fotografera din mage hos mig i min studio. Det är något extra fint med en gravidmage. All den väntan på det som komma skall och allt vad det innebär att bli förälder.
Passa även på att ta bilder tillsammans med din partner och kanske tidigare barn också. Interaktionen med magen kan förmedla så mycket känslor om familjens längtan efter tillökning. Jag har mångårig erfarenhet av ljussättning vid gravidfotografering och kan få fram precis den känsla och stil som önskas vid fotograferingen varesig det är en bild som spelar på mystik eller om det ska vara ljusa och glada bilder.
När det gäller tidpunkt för gravidfotografering så rekommenderar jag att inte komma alltför sent. Någon gång kring den 7e/8e månaden funkar som bäst då magen har växt sig stor och putar rakt ut. Graviditetens slutfas den sista tiden gör att magen att sjunker nedåt något och påverkar själva kroppsformen.

modellfoto

Modellfotografering / Möhippa

Håller du i en möhippa eller är du sugen att testa på hur det är att stå som modell? Jag fotograferar ofta möhippor där det blir en upplevelse av hela fotograferingen. I modellfotograferingen så ingår det även makeup och styling av hår av en professionell makeup-artist. Denna bokas när vi bekräftat datumet så det kan behövas några dagar extra i förväg för att hinna ordna fram lämplig makeup-artist. Det är väldigt populärt för möhippan att börja dagen med en fotografering då man blir stylad sedan inför resten av dagen också. Till möhippan och modell-för-en-dag så rekommenderar jag även att ta med lite olika klädombyten och passa på att spexa till det lite extra med häftiga outfits för att göra det än riktigt rolig skrattfest med unika bilder som kan njutsa av länge framöver!

Ärrfotografering / Försäkringsfoto i Umeå

Jag erbjuder ärrfotografering och försäkringsfoto i Umeå med omnejd åt olika försäkringsbolag. Till försäkringsbolagen så behöver det tas professionella och högupplösta foton för att handläggarna ska kunna ta ett beslut om ersättning. Jag fotograferar ärrfotografering åt de flesta av de större försäkringsbolagen och du behöver inte lägga ut några pengar själv för själva fotograferingen. Det betalas oftast direkt av försäkringsbolagen och du behöver inte göra annat än att kontakta mig som fotograf och ta bilderna

Jag bemästrar ljus både utomhus och i studio väldigt bra och försöker alltid sätta ett ljus som gör att ärret framträder så bra som möjligt på bilderna. Vissa ärr fotograferas med macro för att man ska kunna se strukturen på ärret, andra bilder för en mer övergripande bild. Kontakta mig så bokar vi en tid. Bilderna levereras direkt till försäkringsbolaget oftast redan samma dag så ditt ärende kan gå vidare.

Boka ärrfoto»

Citat från andra som fotat barn och familjefoton

Barn och familjebilder

Ett blandat urval av barn och familjebilder med allt från små barn till grupp- och gravidbilder